Centrul Medical Atena
Atena Medical Center Dorobanti

Bine ați venit la Atena Medical Center

Atena Medical Center este cea mai nouă clinică multidisciplinară din București, amplasată în zona centrală a Capitalei, care își dorește să ofere modalități de diagnostic și tratament rapide și la îndemâna pacienților. Sinergia echipei medicale garantează diagnosticul și tratamentul optim.

Pentru a atinge acest obiectiv am reușit sa aducem alături de noi o echipă de medici, nume recunoscute în comunitatea medicală.

La Atena Medical Center sănătatea ta este datoria noastră

Specialiștii Atena Medical Center te vor consulta cu multă răbdare și atenție, te vor incuraja să pui întrebări, vor fi alături de tine pe tot parcursul investigațiilor, iar la final vei fi încrezător că ai găsit o echipă medicală care pune pacientul pe primul loc. Prin efortul dedicat al fiecărui membru al echipei, toți pacienții vor avea parte de o experiență plăcută și o consultație medicală confortabilă, indiferent de vârstă.

Clinica noastră

Centru medical de ultimă generație și servicii profesionale

Centrul medical este construit pe 5 etaje, are mai multe cabinete de specialitate unde se pot efectua mici intervenții chirurgicale, precum și imagistică și analize de laborator.

Pe lângă aparatură de ultima generatie, medicii nostri înțeleg că pentru a oferi servicii profesionale este nevoie de evoluție continuă. Fiecare medic deține competențe multiple și continuă să se perfecționeze pentru ca tu să ai certitudinea că atunci când pașești pragul clinicii noastre vei găsi cele mai bune opțiuni de diagnostic și tratament.

De ce să ne alegeți pe noi

Știm că sunt pacienți care încearcă de ceva vreme sa obțină răspunsuri la problema lor, iar echipa Atena Medical Center are experiența necesară pentru a-ți oferi a doua opinie. Să cauți un Second Opinion este cel mai bun lucru pe care îl poți face pentru sănătatea ta.

Un avantaj important pe care Atena Medical Center îl oferă este colaborarea pe care o avem cu medici internaționali, profesioniști din Grecia, iar atunci când ai nevoie de un tratament complex vei avea parte de cea mai bună echipă de medici.

Atena Medical Center pediatrie

Misiune

„Sănătatea ta este datoria noastră”

Misiunea noastră este să setăm un standard de excelență în ceea ce privește consultul, diagnosticul și tratamentul pacienților. Sinergia pe care se bazează echipa medicală reprezintă o garanție pentru pacient în rezolvarea oricărei probleme medicale.

Valori

  • Punem pe primul loc pacientul
  • Excelență și profesionalism
  • Servicii de calitate
  • Integritate
  • Compasiune

Partenerii noștri